Νέα

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ

Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ διοργανώνονται μαζί στις αρχές του χρόνου, και συγκεκριμένα από 9 έως 13 Ιανουαρίου 2019, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την εταιρεία ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων. Κάθε χρόνο και οι τρεις εκθέσεις αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Στη ΤΕΧΝΗΜΑ και ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ 2019, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, διατηρώντας έτσι την τοπική παράδοση. Στην ανανεωμένη ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ 2019, θα παρουσιασθεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ανεκτίμητης Ελληνικής παράδοσης, όλα χαρακτηριστικές κατασκευές μεγάλης αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, διάφορα χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.

Εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολύ γνωστές στο εκθεσιακό κοινό επιχειρήσεις αλλά και νέες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2019 όλες τις νέες τάσεις σε τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, όπως γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, κλπ.

Καθώς ο τουρισμός αποτελεί για την Ελλάδα την βαριά της βιομηχανία, οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2018 αποτελούν την καρδιά της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα.

Οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2019 απευθύνονται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες και θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 9 έως και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 από τις 10:00 έως τις 20:00, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Άλλα Νέα

H ελληνική βιομηχανία βρήκε τη δική της έκθεση!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τo μεγαλύτερο ναυτικό γεγονός της χρονιάς!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινά δυναμικά το 2019!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ