Νέα

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2019

Έντονο ήταν και αυτή τη χρονιά το ενδιαφέρον των τουριστικών καταστημάτων για την διοργάνωση των μεγαλύτερων τουριστικών εκθέσεων στην Ελλάδα, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΗΜΑ και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που πραγματοποιήθηκαν 9-13 Ιανουαρίου 2019 στο METROPOLITAN EXPO. Χιλιάδες καταστήματα από κάθε γωνιά της Νησιωτικής αλλά και της Ηπειρωτικής Ελλάδας παρευρέθηκαν τις 5 ημέρες λειτουργίας στην έκθεση.

Η ανοδική πορεία του τουρισμού στη χώρα μας ενίσχυσε το εμπορικό ενδιαφέρον όλης της αγοράς και προσέλκυσε όχι μόνο τουριστικά καταστήματα που επισκέπτονται την έκθεση συστηματικά κάθε χρόνο αλλά και πολλά νέα που αναζητούσαν ποικιλία ειδών για το κατάστημά τους.

Στις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ και ΤΕΧΝΗΜΑ 2019, οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας παρουσίασαν τα νέα τους δημιουργήματα, στην πλειοψηφία τους Ελληνικής κατασκευής, ενώ τα καταστήματα επέλεξαν τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης μέσα από μία ευρεία γκάμα χειροποίητων αντικειμένων – από κεραμικά, έως κοσμήματα, μπιζού/αξεσουάρ και τουριστικό ένδυμα.

Στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2019 κατασκευαστές και εισαγωγείς, παρουσίασαν την ανανεωμένη συλλογή τους καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων σε είδη θαλάσσης, ενδύματα, αξεσουάρ και τουριστικά σουβενίρ, προσφέροντας στα εμπορικά καταστήματα πολυάριθμες προτάσεις και λύσεις.

Ο κλάδος του τουρισμού παραμένει η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, προσφέροντας επιχειρηματική διέξοδο στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για ενημέρωση και προσωπική επαφή.

Η επόμενη διοργάνωση των εμπορικών εκθέσεων ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ θα πραγματοποιηθεί 8-12 Ιανουαρίου του 2020

Άλλα Νέα

Η Ελλάδα επανατοποθετείται στον χάρτη των διεθνών αμυντικών εκθέσεων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επαγγελματική έκθεση που δίνει νέα πνοή στον κλάδο των κατασκευών

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ελληνική βιομηχανία βρήκε τη δική της έκθεση!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινησε δυναμικά το 2019!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ