Νέα

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2020

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2020

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο έρχεται τον Ιανουάριο του 2020!

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: τρεις εμπορικές εκθέσεις με τεράστια δυναμική πραγματοποιούνται παράλληλα στις αρχές του χρόνου, και συγκεκριμένα από τις 8 έως τις 12 Ιανουαρίου 2020, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από την εταιρεία ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων. Κάθε χρόνο αποτελούν πόλο έλξης για τους εμπορικούς επισκέπτες όλης της χώρας, τους επιχειρηματίες στον τομέα της λιανικής πώλησης τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης.

Στη ΤΕΧΝΗΜΑ και ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ 2020, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας μας, θα παρουσιάσουν κατασκευές και αντικείμενα καλλιτεχνικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας, με στόχο την προώθηση των προϊόντων τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, διατηρώντας έτσι την τοπική παράδοση. Στην ανανεωμένη εμπορική έκθεση του 2020, θα παρουσιασθεί η μεγαλύτερη γκάμα τουριστικών ειδών και ειδών λαϊκής τέχνης, όλα δείγματα της ανεκτίμητης Ελληνικής παράδοσης, όλα χαρακτηριστικές κατασκευές μεγάλης αξίας από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μεταξύ των εκθεμάτων θα είναι κεραμικά, δερμάτινα είδη, τουριστικά ενδύματα, εικόνες, χειροποίητα διακοσμητικά, αγάλματα – γλυπτά, ποικιλία σε χάλκινα και μπρούτζινα αντικείμενα.

Εκθέτες, μεταξύ των οποίων πολύ γνωστές στο εκθεσιακό κοινό επιχειρήσεις αλλά και νέες επιχειρήσεις του κλάδου, θα παρουσιάσουν στην έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2020 όλες τις νέες τάσεις σε τουριστικά είδη από την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, όπως γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ μόδας, ενδύματα, είδη θαλάσσης, κάρτες, πίνακες, μπιζού, ρολόγια, κλπ.

Καθώς ο τουρισμός αποτελεί για την Ελλάδα την βαριά της βιομηχανία, οι εκθέσεις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2020 αποτελούν την καρδιά της τουριστικής αγοράς στην Ελλάδα και απευθύνονται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες. Θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 8 έως και την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 από τις 10:00 έως τις 20:00, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις μπορείτε να βρείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.popularart.gr, www.technima-expo.gr, www.parousies.gr.

Σχετικά με τη ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων

Η ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων, ιδρύθηκε το 1984 και είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εκθεσιακός φορέας στην Ελλάδα. Μέσω της διοργάνωσης 13 εκ των σημαντικότερων εκθέσεων στη χώρα μας, τη διαχείριση των μεγαλύτερων και πλέον σύγχρονων εκθεσιακών κέντρων της Ελλάδας, υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ του εμπορικού κόσμου και συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της οικονομίας. Με δέσμευση στην επιτυχημένη διοργάνωση, εμμονή στην παροχή πρωτοποριακών για την Ελλάδα υπηρεσιών και στελέχη τα οποία εστιάζουν στις αξίες της ομαδικής εργασίας και της άριστης εξυπηρέτησης, επιδεικνύει κάθε χρόνο εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης. Περισσότερες πληροφορίες για τη ΡΟΤΑ Οργάνωση Εκθέσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.rota.gr.

Άλλα Νέα

Metal Machinery 2020: Η Ελληνική βιομηχανία και η πρόκληση του Industry 4.0

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελλάδα επανατοποθετείται στον χάρτη των διεθνών αμυντικών εκθέσεων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η επαγγελματική έκθεση που δίνει νέα πνοή στον κλάδο των κατασκευών

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ