Νέα

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

Έντονο ήταν και αυτή τη χρονιά το ενδιαφέρον των τουριστικών καταστημάτων για την διοργάνωση των μεγαλύτερων τουριστικών εκθέσεων στην Ελλάδα, ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΤΕΧΝΗΜΑ και ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που πραγματοποιήθηκαν 8-12 Ιανουαρίου 2020 στο METROPOLITAN EXPO. Χιλιάδες καταστήματα από κάθε γωνιά της Νησιωτικής αλλά και της Ηπειρωτικής Ελλάδας παρευρέθηκαν τις 5 ημέρες λειτουργίας στην έκθεση.

Η ανοδική πορεία του τουρισμού στη χώρα μας ενίσχυσε το εμπορικό ενδιαφέρον όλης της αγοράς και προσέλκυσε όχι μόνο τουριστικά καταστήματα που επισκέπτονται την έκθεση συστηματικά κάθε χρόνο αλλά και πολλά νέα που αναζητούσαν ποικιλία ειδών για το κατάστημά τους.

Στις ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ και ΤΕΧΝΗΜΑ 2020, οι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων σωματείων λαϊκής τέχνης και τουριστικών ειδών της χώρας παρουσίασαν τα νέα τους δημιουργήματα, στην πλειοψηφία τους Ελληνικής κατασκευής, ενώ τα καταστήματα επέλεξαν τουριστικά είδη και είδη λαϊκής τέχνης μέσα από μία ευρεία γκάμα χειροποίητων αντικειμένων – από κεραμικά, έως κοσμήματα, μπιζού/αξεσουάρ και τουριστικό ένδυμα.

Στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ 2020 κατασκευαστές και εισαγωγείς, παρουσίασαν την ανανεωμένη συλλογή τους καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εκθεμάτων σε είδη θαλάσσης, ενδύματα, αξεσουάρ και τουριστικά σουβενίρ, προσφέροντας στα εμπορικά καταστήματα πολυάριθμες προτάσεις και λύσεις.

Ο κλάδος του τουρισμού παραμένει η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, προσφέροντας επιχειρηματική διέξοδο στο εμπόριο χονδρικής και λιανικής διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον για ενημέρωση και προσωπική επαφή.

Η επόμενη διοργάνωση των εμπορικών εκθέσεων ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ – ΤΕΧΝΗΜΑ – ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ θα πραγματοποιηθεί 13-17 Ιανουαρίου του 2021

Άλλα Νέα

Στην έκθεση
ΟΙΚΟΔΟΜΗ μαζί
χτίζουμε το μέλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Metal Machinery
έρχεται στις
19-22 Οκτωβρίου 2023!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά για το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μεγαλύτερο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών της τελευταίας 10ετίας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ