Νέα

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινά δυναμικά το 2019!

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινά δυναμικά το 2019!

Επιβεβαίωσε τον διεθνή της χαρακτήρα τον Σεπτέμβριο

Η Athens Fashion Trade Show, η μεγάλη εμπορική έκθεση για τη μόδα διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 21 μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο της Athens Fashion Trade Show πραγματοποιήθηκαν περισσότερες απο 25000 επαγγελματικές συναντήσεις που στο ειδκά διμορφωμένο χώρο των Β2Β area. Ξένοι αγοραστές από 30 χώρες (Αλβανία, Αλγερία, Αυστραλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Κίνα, Γερμανία, Δανία, Αίγυπτος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γαλλία, ΠΓΔΜ, Γερμανία, Ισραήλ, Λίβανος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο, Βραζιλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Μαρόκο, Ομάν, Παλαιστίνη, Ρωσία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία) συμμετείχαν σε επαγγελματικές συναντήσεις με τους εκθέτες με αποτέλεσμα σημαντικές και παραγωγικές συμφωνίες για τη βιομηχανία της μόδας.

350 διεθνείς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο επισκέφθηκαν την έκθεση. Οι αγοραστές από το εξωτερικό σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση στην επισκεψιμότητα κατά 56% δείχνοντας θερμό ενδιαφέρον για την ποικιλία των προϊόντων που παρουσιάστηκαν στην έκθεση.

Next edition / Ιανουάριος 2019

Το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για την μόδα στην Ελλάδα είναι η εμπορική έκθεση Athens fashion trade show που διεξάγεται 25-28 Ιανουαρίου 2019.

Τον Ιανουάριο προβάλλονται, για την πιο εμπορική σαιζόν της χρονιάς εκατοντάδες συλλογές και διάσημα brands ακολουθώντας με δυναμισμό τη βιομηχανία της μόδας αλλά και τους ρυθμούς της εποχής!

Στην έκθεση του Ιανουαρίου το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλους τους Έλληνες και διεθνείς επαγγελματίες της μόδας αλλά και όλης της ελληνικής αγοράς, παρέχεται η δυνατότητα τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν χιλιάδες εμπορικές συναντήσεις δημιουργώντας ένα διεθνές εμπορικό γεγονός!

Κάθε χρόνο εξελίσσεται σε πιο ψηλά standards αλλά παραμένει πιστή στους στόχους της και σταθερή στην αναζήτηση πρωτοποριακών συλλογών, καινοτόμων ιδεών και τελευταίων τάσεων του κλάδου θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο σε όλη την αγορά με ολοκληρωμένες προτάσεις.

Άλλα Νέα

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ελληνική βιομηχανία βρήκε τη δική της έκθεση!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τo μεγαλύτερο ναυτικό γεγονός της χρονιάς!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ