Νέα

Τo μεγαλύτερο ναυτικό γεγονός της χρονιάς!

Τo μεγαλύτερο ναυτικό γεγονός της χρονιάς!

Μεγαλύτερο, εμπλουτισμένο και με αυξημένη επισκεψιμότητα ολοκληρώθηκε το Ναυτικό Σαλόνι 2018!

Από Πέμπτη 22 έως Δευτέρα 26 Νοεμβρίου η πραγματοποίηση της έκθεσης ΄΄ Ναυτικό Σαλόνι 2018 ΄΄ στέφθηκε με απόλυτη εμπορική και οργανωτική επιτυχία, στο Πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Φέτος, στην έκθεση με την 38χρονη πλούσια ιστορία της, συμμετείχαν περισσότεροι εκθέτες, παρουσιάζοντας μία ευρεία γκάμα μηχανοκίνητων και πολυεστερικών φουσκωτών σκαφών, ιστιοπλοϊκών, μηχανών σκαφών και αξεσουάρ. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι επισκέπτες, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, καθιστώντας την το μεγαλύτερο Ναυτικό Σαλόνι των τελευταίων ετών
Η επιτυχημένη έκθεση έφερε το αυξημένο και ουσιαστικό εμπορικό ενδιαφέρον των επισκεπτών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης επιτεύχθηκαν συνεργασίες και κλείστηκαν παραγγελίες, τόσο από επαγγελματίες, όσο και από ιδιώτες που αγαπούν τη θάλασσα και τις απολαυστικές δραστηριότητες που προσφέρει.

Η εμπορική αποτίμηση των 5 αυτών ημερών ήταν ιδιαιτέρως θετική, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις πως το κλίμα στο συγκεκριμένο κλάδο έχει αλλάξει προς το καλύτερο, με αποτέλεσμα η αγορά να ανεβαίνει με σταθερά βήματα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, ο κ. Κρανίτης, Πρόεδρος του ΣΕΚΑΠΛΑΣ, ενημέρωσε για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, απευθυνόμενος στον κ. Σαντορινιό Νεκτάριο, Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ο κ. Υφυπουργός ανέβηκε στο βήμα δηλώνοντας τη βούληση της πολιτείας να ικανοποιήσει τα περισσότερα αιτήματα του Συνδέσμου και τονίζοντας τη σημαντικότητα της Θαλάσσιας Αναψυχής σε συνδυασμό με τον Θαλάσσιο Τουρισμό, ως πολύτιμα εργαλεία για την αύξηση εσόδων στη χώρα μας.

Το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για το σκάφος και την θαλάσσια αναψυχή χάρισε χαμόγελα αισιοδοξίας σε εκθέτες και επισκέπτες, συνεχίζοντας να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έναν από τους σημαντικότερους τομείς της οικονομίας και της ελληνικής κουλτούρας.

Σχετικά με Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ. Π.Ε.Ε.Υ .

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Πολυεστερικών Σκαφών Παρελκόμενων Εξαρτημάτων Εμπόρων και Υπηρεσιών (Σ.Ε.Κ.Α.ΠΛ.Α.Σ.-Π.Ε.Ε.Υ.) ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα περιλαμβάνει στους κόλπους του κατασκευαστές – εντολοδόχους, εισαγωγείς κι εμπόρους παντός είδους σκαφών, μηχανών θαλάσσης ,εξαρτημάτων και παρελκόμενων σκαφών, ναυτιλιακών και ηλεκτρονικών οργάνων, υλικών ναυπήγησης, χρωμάτων, λιπαντικών, ειδών πυρασφάλειας, καταδυτικού και αλιευτικού εξοπλισμού, ειδών ναυτικού αθλητισμού, κ.λπ.
Σχετικά με την EXPO ONE

H EXPO ONE Οργάνωση Εκθέσεων διεξάγει το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι και το Ανοιξιάτικο Ναυτικό Σαλόνι τα τελευταία 18 χρόνια.

Άλλα Νέα

Η μεγαλύτερη έκθεση τουριστικών ειδών στον κόσμο!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H ελληνική βιομηχανία βρήκε τη δική της έκθεση!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινά δυναμικά το 2019!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ