Νέα

Μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά για το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!

<strong>Μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά για το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!</strong>

Και φέτος το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών εντυπωσίασε τόσο με το μέγεθος του μιας και διεξήχθη σε τρεις αίθουσες, όσο και με την ποιότητα των εκθεμάτων του, σημειώνοντας παράλληλα τεράστια εμπορική επιτυχία. Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με πλήθος κόσμου να το τιμά με την παρουσία του όλες τις μέρες λειτουργίας του!

Η έκθεση Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών «έπιασε λιμάνι» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας για ακόμα μια χρονιά, τεράστια εμπορική και οργανωτική επιτυχία.

To ναυτικό γεγονός της χρονιάς διεξήχθη από τις 7-11 Δεκεμβρίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις προσδοκίες, αλλά το κυριότερο τις απαιτήσεις των επισκεπτών του. Μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, με τρεις αίθουσες και 185 εκθέτες στη διάθεση των επισκεπτών.

Η αίθουσα 1 φιλοξένησε σύγχρονα και με υπέροχο design φουσκωτά σκάφη, ενώ η αίθουσα 2 είχε ότι αναζητούσε κάποιος γύρω από τα ιστιοπλοϊκά, τα πολυεστερικά & τα cruiser σκάφη. Στην Αίθουσα 3 οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όλων των ειδών τις μηχανές, ναυτιλιακό & θαλάσσιο εξοπλισμό, είδη για water sports, αλλά και γενικότερα ό,τι χρειάζεται ο λάτρης της θάλασσας.

Και φέτος χιλιάδες κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους τις συμμετέχουσες εταιρείες, αναδεικνύοντας το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών ως τη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου και το σπουδαιότερο ναυτικό event της χρονιάς. Ο απολογισμός των 5 ημερών ήταν ιδιαίτερα θετικός, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι ο κλάδος και η αγορά κινείται με ανοδική και σταθερή πορεία με θετικό πρόσημο, δημιουργώντας αυξημένες προσδοκίες για την επόμενη διοργάνωση!

Η έκθεση τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Άλλα Νέα

Στην έκθεση
ΟΙΚΟΔΟΜΗ μαζί
χτίζουμε το μέλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Metal Machinery
έρχεται στις
19-22 Οκτωβρίου 2023!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μεγαλύτερο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών της τελευταίας 10ετίας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ
είναι ξανά
στο ύψος της!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Necessary

We use google analytics in order to analyze usage behavior and make our services better

Google Analytics
Google analytics

Advertising

Analytics

Other