Νέα

Στην έκθεση
ΟΙΚΟΔΟΜΗ μαζί
χτίζουμε το μέλλον

Στην έκθεση <br>ΟΙΚΟΔΟΜΗ μαζί <br>χτίζουμε το μέλλον

Με την τεράστια επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης, ολόκληρος ο οικοδομικός και κατασκευαστικός κλάδος αναγνώρισε την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ ως τη δική του απόλυτη πλατφόρμα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στις 19-22 Οκτωβρίου, με την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023, ο κλάδος ανεβαίνει ξανά επίπεδο και οδηγεί την εξέλιξη και την πρόοδο.

Οι εξελίξεις στο χώρο του οικοδομικού και του κατασκευαστικού κλάδου είναι συνεχείς. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών και πρακτικών με κύριο στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιωσιμότητα, η ανάγκη των εταιρειών να παρουσιάσουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα στην αγορά, καθώς και η αυξανόμενη ανάγκη των επαγγελματιών να ενημερωθούν για κάθε πτυχή και στάδιο του τομέα, καθιστά έντονη την απαίτηση για ένα σημείο συνάντησης όπου όλοι αυτοί οι παράγοντες συγκλίνουν.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά καινοτόμες λύσεις και τεχνογνωσία, δημιουργώντας ευκαιρίες για εξέλιξη. Κύριοι στόχοι της η επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη, η εξωστρέφεια των εταιρειών και η ανάδειξη της χώρας ως το εμπορικό κέντρο του κλάδου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, δομικών υλικών, τεχνολογικών συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτηρίων, για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αναδεικνύει τις λύσεις του μέλλοντος και πρωτοπορεί στην αναβάθμιση του κατασκευαστικού κλάδου, παρουσιάζοντας κάθε πτυχή της οικοδομικής δραστηριότητας. Είναι αυτή ακριβώς η ποικιλία και ο πολυθεματικός της χαρακτήρας της έκθεσης που την καθιστούν πόλο έλξης για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά – μελετητικά γραφεία, εμπόρους δομικών υλικών, χρωματοπωλεία και διακοσμητές.

Επιπλέον, επενδύοντας στο διεθνή χαρακτήρα της και στη φήμη της εκτός συνόρων, αλλά, παράλληλα, θέτοντας και σε εφαρμογή ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ενημέρωσης και προώθησης στο εξωτερικό, η έκθεση ανοίγεται ακόμα περισσότερο σε μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας. Έτσι, οι εκθέτες της γίνονται μέρος ενός διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου, αυξάνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και ισχυροποιούν την παρουσία του στην αγορά.

Στις 19-22 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 επιβεβαιώνει και πάλι το ρόλο της ως το απόλυτο κλαδικό γεγονός της χρονιάς, ανοίγοντας τις πύλες της για τους εκατοντάδες εκθέτες της και τους χιλιάδες επαγγελματίες που θα σπεύσουν να την επισκεφθούν.

Η οικοδομή χρειάζεται γερά θεμέλια. Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ τα παρέχει.

Άλλα Νέα

Η Metal Machinery
έρχεται στις
19-22 Οκτωβρίου 2023!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά για το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μεγαλύτερο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών της τελευταίας 10ετίας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ
είναι ξανά
στο ύψος της!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Necessary

We use google analytics in order to analyze usage behavior and make our services better

Google Analytics
Google analytics

Advertising

Analytics

Other