Νέα

Το μεγαλύτερο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών της τελευταίας 10ετίας!

Το μεγαλύτερο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών της τελευταίας 10ετίας!

Η σημαντικότερη & πληρέστερη έκθεση για τη θαλάσσια αναψυχή και το θαλάσσιο τουρισμό ανοίγει και πάλι τις πύλες της για ερασιτέχνες και επαγγελματίες λάτρεις του κλάδου, στις 7-11 Δεκεμβρίου 2022, στο Metropolitan Expo, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει κάθε προϊόν και υπηρεσία που σχετίζεται με τη θάλασσα. Στην Αίθουσα 1 θα βρείτε φουσκωτά σκάφη, στην Αίθουσα 2 ιστιοπλοϊκά, πολυεστερικά & cruiser σκάφη, ενώ στην Αίθουσα 3 θα βρείτε μηχανές, ναυτιλιακό & θαλάσσιο εξοπλισμό, αλλά και γενικότερα ό,τι χρειάζεται ο λάτρης της θάλασσας.

Συγκεντρώνοντας όλες τις γνωστές και μεγάλες εταιρείες του χώρου αλλά και χιλιάδες κόσμου, το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, συνδυάζοντας την επιχειρηματικότητα με την διάθεση για περιπέτεια, θα γίνει και φέτος η μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου και το σπουδαιότερο ναυτικό event της χρονιάς.

Για πέντε μέρες η καρδιά του κλάδου χτυπά στο Metropolitan Expo και το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι για ακόμα μια χρονιά αναμένεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων μας!

Άλλα Νέα

Στην έκθεση
ΟΙΚΟΔΟΜΗ μαζί
χτίζουμε το μέλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Metal Machinery
έρχεται στις
19-22 Οκτωβρίου 2023!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά για το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

H έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ
είναι ξανά
στο ύψος της!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ