Νέα

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινησε δυναμικά το 2019!

Η Athens Fashion Trade Show ξεκινησε δυναμικά το 2019!

Η Athens Fashion Trade Show, η μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση για την βιομηχανία της μόδας διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 25 μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

950 brands και εταιρείες βρέθηκαν στο μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για τη μόδα «Athens Fashion Trade Show» καθώς παρουσίασε τα πιο δυνατά ονόματα της μόδας, της ελληνικής αγοράς μεταξύ των οποίων γνωστά brands ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ καθώς και μπιζού!

Πάνω από 1000 οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις στην επιτυχημένη Athens Fashion Trade Show
Ο διεθνής χαρακτήρας της Athens Fashion Trade Show επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με τεράστια επιτυχία μεταξύ 25 και 28 Ιανουαρίου 2019. Πάνω από 300 επαγγελματίες επισκέπτες από 32 χώρες (εκτός της Ελλάδος) επισκέφθηκαν την έκθεση. Εκπρόσωποι καταξιωμένων εταιρειών από την Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, την Βόρειο Αφρική και πέραν αυτών συμμετείχαν στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας Διεθνών Αγοραστών δημιουργώντας μια μοναδική επαγγελματική εμπειρία. Πάνω από 75 διεθνείς αγοραστές από 24 χώρες (Αυστραλία, Βουλγαρία, Καναδάς, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιορδανία, Κόσοβο, Κουβέιτ, Λίβανος, Μάλτα, Παλαιστίνη, Πολωνία, Πορτογαλία, Κατάρ, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Τυνησία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ηνωμένο Βασίλειο) συμμετείχαν σε πάνω από 1000 οργανωμένες επαγγελματικές συναντήσεις με τους εκθέτες με αποτέλεσμα πολλές και σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες για τη βιομηχανία της μόδας.

Το επόμενο ραντεβού για όλους τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου θα είναι η Athens Fashion Trade Show – September Edition που θα διοργανωθεί στις 20 με 23 Σεπτεμβρίου 2019. Η μεγαλύτερη έκθεση για την μόδα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο θα είναι ξανά μια γιορτή για την παγκόσμια μόδα και την επιχειρηματικότητα.

Μέσα από το πρόγραμμα Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η έκθεση αποτέλεσε για ακόμη μια σαιζόν τον απόλυτο προορισμό για τον επαγγελματία, το έμπορο αλλά και τον βιοτέχνη! Επόμενη διοργάνωση: 20-23 Σεπτεμβρίου 2019.

Άλλα Νέα

Στην έκθεση
ΟΙΚΟΔΟΜΗ μαζί
χτίζουμε το μέλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Metal Machinery
έρχεται στις
19-22 Οκτωβρίου 2023!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μεγάλη επιτυχία για ακόμα μια χρονιά για το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το μεγαλύτερο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών της τελευταίας 10ετίας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ