Συχνές Ερωτήσεις Εκθετών

Η χωρητικότητα ατόμων στα περίπτερα των εκθετών εξαρτάται από τα τετραγωνικά μέτρα του περιπτέρου. Έως 20 τ.μ.: 4 άτομα Από 20 έως 100 τ.μ. : 4 +1 άτομο ανά 10 τ.μ. Άνω των 100 τ.μ. : 12 άτομα +1 άτομο ανά 15 τ.μ. Έχετε την ευθύνη να τηρήσετε τον επιτρεπόμενο αριθμό επισκεπτών για τον οποίο έχετε ενημερωθεί με την υπογραφή του συμβολαίου σας. Προσοχή: Ο αριθμός περιλαμβάνει και τους εργαζομένους και τους επισκέπτες.
Η χρήση μάσκας προστασίας για τους εκθέτες, τους επισκέπτες και το προσωπικό είναι υποχρεωτική.
H χρήση μη ιατρικής μάσκας για τους επισκέπτες είναι υποχρεωτική.
Θα είναι υποχρεωτική για τους εκθέτες και το προσωπικό τους η αναφορά του ονοματεπώνυμού τους σε καρτελάκι. Το καρτελάκι θα το φοράτε πάνω σας και θα είναι σε εμφανές σημείο καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής σας στον χώρο της έκθεσης.
Όχι. Φέτος για 1η φορά θα σας αποσταλούν ειδικές κάρτες Parking που αναλογούν στο περίπτερο σας. H είσοδος των οχημάτων περιμετρικά των αιθουσών θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της κάρτας Parking και μόνο με την παρουσία του οδηγού. Ο αριθμός των οχημάτων που θα σταθμεύουν περιμετρικά των αιθουσών θα είναι περιορισμένος.
Κατά την είσοδο στο εκθεσιακό χώρο θα γίνεται θερμομέτρηση.
Εντός των περιπτέρων ισχύουν οι κανόνες τήρησης αποστάσεως που ισχύουν σε όλους τους χώρους συνάθροισης κοινού, ανοικτούς και κλειστούς.
Το περίπτερό σας θα πρέπει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ανοιχτούς χώρους. Κάθε εκθέτης υποχρεούται να έχει στο stand του επαρκείς συσκευασίες αντισηπτικού υγρού και να το αντικαθιστά μόλις τελειώνει. Η χρήση του θα μπορεί να γίνει τόσο από τον ίδιο και το προσωπικό του, όσο και από τους επισκέπτες του stand του. Εφαρμόστε τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας στην αυστηρή τήρηση και συμμόρφωση στους κανονισμούς προστασίας και υγιεινής.
Απαγορεύεται η διανομή κάθε είδους εντύπων. Συνιστάται στους εκθέτες και το προσωπικό τους να αποφεύγουν τις χειραψίες με τους επισκέπτες και να ανταλλάσσουν τις επαγγελματικές τους κάρτες και άλλο προωθητικό υλικό της εταιρείας τους ηλεκτρονικά με τους εμπλεκόμενους.
Έντυπες και ηλεκτρονικές προσκλήσεις θα λάβετε κανονικά από την διοργανώτρια εταιρεία.
Οι προσκλήσεις θα πρέπει να είναι συμπληρωμένες με τα στοιχεία του επισκέπτη. Η κάρτα barcode που στέλνει η διοργανώτρια εταιρεία είναι ονομαστική.
Η πρόσκληση είναι για 1 κατάστημα ή για 1 επιχείρηση και θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με τα στοιχεία της επιχείρησης. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε συγγενείς, εξωτερικούς συνεργάτες ή φίλους που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης, προς αποφυγή συνωστισμού.
Βεβαίως και θα υπάρχουν λεωφορεία επισκεπτών. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τους σταθμούς μετρό και προαστιακού από Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο με συχνά δρομολόγια.
Δωρεάν λεωφορεία από επαρχία θα υπάρχουν από τέσσερις πόλεις της Ελλάδος από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Βέροια, την Τετάρτη (16.09) και την Παρασκευή (18.09).
Αυστηρή απαγόρευση εισόδου σε παιδιά και έφηβους κάτω των 18 ετών.
Όλα τα μέτρα που αναφέρονται παραπάνω βασίζονται στην τρέχουσα ενημέρωση και μπορούν να προσαρμοστούν. Εάν υπάρξουν αλλαγές, θα ενημερώνεται καθημερινά η ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rota.gr.