Souvenir Expo Turkey:Η πιο επιτυχημένη έκθεση τουριστικών ειδών παγκοσμίως, τώρα και στην Τουρκία | ROTA

Νέα

Souvenir Expo Turkey:Η πιο επιτυχημένη έκθεση τουριστικών ειδών παγκοσμίως, τώρα και στην Τουρκία

Souvenir Expo Turkey:Η πιο επιτυχημένη έκθεση τουριστικών ειδών παγκοσμίως, τώρα και στην Τουρκία

Με έναν όγκο συναλλαγών 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων, οι σπουδαιότεροι παράγοντες του τομέα των τουριστικών ειδών θα συγκεντρωθούν στην έκθεση Souvenir Expo Turkey στο Istanbul Expo Center από τις 2 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2021. Υπό τη διοργάνωση της Rota Exhibitions Turkey Fairs, για πρώτη φορά στην Τουρκία, η Souvenir Expo Turkey θεωρείται η πιο επιτυχημένη έκθεση τουριστικών ειδών παγκοσμίως. Ως κορυφαίο brand στον χώρο των τουριστικών ειδών και των ειδών λαϊκής Τέχνης, η Souvenir Expo διοργανώνεται συνεχόμενα στην Ελλάδα από το 1984, με τη συμμετοχή, μέχρι τώρα, πολλών τουρκικών εταιρειών ως εκθέτες και πολλών επισκεπτών.

Τουρκία: Aνακαλύψτε τις δυνατότητες

Για το 2019, με 52 εκατομμύρια επισκέπτες, με 34,5 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα από τον τουρισμό και με 83 εκατομμύρια πληθυσμό, η Τουρκία συνεχίζει να επενδύει σταθερά στον τουριστικό τομέα – μία κατεξοχήν βιομηχανία με οικολογικό προσανατολισμό – και θέτει όλο και πιο ψηλά τον πήχη μέρα με τη μέρα. Η ταξιδιωτική σύνδεση δίχως visa με 117 χώρες, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, η δεύτερη θέση στην Ευρώπη με 1,5 εκατομμύριο διαθέσιμες κλίνες, οι ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες και οι 365 μέρες τον χρόνο τουριστικής κινητικότητας καθιστούν την Τουρκία κορυφαίο προορισμό και υψηλά στις προτιμήσεις των τουριστών. Επιπλέον, μία σειρά από εναλλακτικές τουριστικές δυνατότητες, με Καταδυτικό, Αθλητικό (golf), Θρησκευτικό, Συνεδριακό, Θαλάσσιο και Ιστοριοδιφικό Τουρισμό, καθιστούν τη χώρα ως ένα μοναδικό, ελκυστικό κέντρο για τουρίστες και επενδυτές.

Ένας νέος τομέας για την Τουρκία: “Αναμνηστικά”

Τα τουριστικά είδη, δώρα και αναμνηστικά, αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από τον τουρισμό, σε τέτοιο βαθμό που δημιουργούν προστιθέμενη αξία. Παράλληλα με αυτό, είναι χαρακτηριστικό ότι η εγχώρια παραγωγή και οι εξαγωγές αυξάνονται εκθετικά, ενώ οι εισαγωγές μειώνονται σταδιακά. Σε συνάρτηση με τις άμεσες και έμμεσες εξαγωγές που αγγίζουν τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια, υπολογίζεται ότι η εγχώρια αγορά φτάνει τα 4 δισεκατομμύρια σε πωλήσεις. Πολλά, μάλιστα, τουριστικά είδη δώρων, που θεωρούνται “αναμνηστικά” παγκοσμίως, στην Τουρκία δεν κατηγοριοποιούνται ως τέτοια, αλλά παραμένουν εγκλωβισμένα στην κατηγορία των παραδοσιακών προϊόντων. Ωστόσο, ο τομέας, ο οποίος περιλαμβάνει μια ευρεία κατηγορία αγαθών, από τον τούρκικο καφέ μέχρι τον μπακλαβά και τα λουκούμια και από τα φυλαχτά μέχρι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, έχει σπουδαίες δυνατότητες να αυξήσει την προστιθέμενη αξία παραδοσιακών προϊόντων προωθώντας τα ως αναμνηστικά δώρα.

Souvenir Expo Turkey

Επικεντρώνοντας στις υψηλές προοπτικές του τομέα τουριστικών ειδών στην Τουρκία, η Rota Exhibitions Turkey Fairs διοργανώνει την πρώτη έκδοση της έκθεσης Souvenir Expo Turkey από τις 2 μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2021 στο Istanbul Expo Center. Ως κορυφαίο brand στον χώρο των τουριστικών ειδών και των ειδών λαϊκής Τέχνης, η Souvenir Expo διοργανώνεται συνεχόμενα κάθε χρόνο στην Ελλάδα από το 1984, με τη συμμετοχή πολλών τουρκικών εταιρειών ως εκθέτες και πολλών επισκεπτών, και θεωρείται η πιο επιτυχημένη έκθεση τουριστικών ειδών παγκοσμίως. Η Souvenir Expo Turkey, υπό τη διοργάνωση της Rota και με πλεονέκτημα την εκθεσιακή εμπειρία της εταιρείας και ένα παγκόσμιο εμπορικό δίκτυο 40 ετών, προετοιμάζεται να φέρει κοντά παραγωγούς και επισκέπτες από ολόκληρη την περιοχή της Ευρασίας.

Σχετικά με τη Rota:

Από την ίδρυσή της το 1984, η ROTA, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διοργάνωσης εκθέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, διαχειρίζεται το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο στην Ελλάδα, το Metropolitan Expo, το οποίο φιλοξενεί πλήθος διεθνών εκθέσεων και υψηλά απαιτητικών εκδηλώσεων. Σε συνάρτηση με τον όμιλο εταιρειών της που διοργανώνουν εκθέσεις σε διάφορους τομείς , η ROTA συνεχίζει τις κλαδικές εκδοτικές της δραστηριότητες.  Μαζί με την ROTA SA, που εδρεύει στην Ελλάδα, όπως και οι Fashion News, T-Expo, Med Expo, Expo One, συμπορεύονται οι Rota Exhibitions UK με έδρα το Λονδίνο, η Rota Middle East με έδρα την Ντόχα, στο Κατάρ και Rota Exhibitions Turkey Fairs με έδρα την Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε:

www.rotaexhibitions.com.tr

www.rota.gr

www.souvenirexpoturkey.com.tr

Άλλα Νέα

Με μεγάλη εμπορική επιτυχία επέστρεψε και ολοκληρώθηκε το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, το κορυφαίο ναυτικό γεγονός της χρονιάς!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ζήτηση επιστρέφει αυξανόμενη στον κλάδο των εκθέσεων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι εκθέσεις είναι ασφαλείς

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η DEFEA 2021

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ