Συχνές Ερωτήσεις Επισκεπτών

Για τους επισκέπτες η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική.
Κατά την είσοδο στο εκθεσιακό χώρο θα γίνεται θερμομέτρηση.
Προσκλήσεις θα λάβετε από τους εκθέτες που συμμετέχουν στην έκθεση. Η ΡΟΤΑ θα στείλει κάρτες barcode.
Η πρόσκληση είναι για 1 κατάστημα ή για 1 επιχείρηση και θα πρέπει να είναι συμπληρωμένη με τα στοιχεία της επιχείρησης. Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος σε συγγενείς, εξωτερικούς συνεργάτες ή φίλους που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο της έκθεσης, προς αποφυγή συνωστισμού.
Βεβαίως και θα υπάρχουν λεωφορεία επισκεπτών. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τους σταθμούς μετρό και προαστιακού από Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο με συχνά δρομολόγια.
Δωρεάν λεωφορεία από επαρχία θα υπάρχουν από τέσσερις πόλεις της Ελλάδος από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο και Βέροια, την Τετάρτη (16.09) και την Παρασκευή (18.09)
Η χρήση μάσκας μέσα στα λεωφορεία θα είναι υποχρεωτική.
Στις εισόδους, στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στα wc θα υπάρχουν συσκευές με αντισηπτικά προς χρήση των επισκεπτών.
Στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo το οποίο είναι πιστοποιημένο με Covid – shield από την TUV Austria, λειτουργεί σύστημα κλιματισμού/εξαερισμού με νωπό αέρα.
Τα bar και τα εστιατόρια θα λειτουργούν κανονικά και με βάση τους ισχύοντες κανόνες υγιεινής που εφαρμόζονται στον χώρο της εστίασης.
Καθιστικά θα υπάρχουν στον κεντρικό διάδρομο τηρώντας όμως τους κανονισμούς που υπάρχουν για την τήρηση των αποστάσεων.
Ναι μόνο για αποσκευές.
Αυστηρή απαγόρευση εισόδου σε παιδιά και έφηβους κάτω των 18 ετών.
Όλα τα μέτρα που αναφέρονται παραπάνω βασίζονται στην τρέχουσα ενημέρωση και μπορούν να προσαρμοστούν. Εάν υπάρξουν αλλαγές, θα ενημερώνεται καθημερινά η ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rota.gr.